NanoTR-16 kongresine bekliyoruz

Bölgenin en popüler nanoteknoloji etkinliklerinden birisi olan “16. Nanobilim ve Nanoteknoloji Konferansı”; mevcut çalışmalarını sunmak ve bilgilerini paylaşmak üzere farklı akademi, enstitü ve endüstrilerden 750’nin üzerinde araştırmacıyı, bilim insanını ve uzmanı bir araya getiriyor.

 

Kapsamlı konuşmalar, teknik sempozyumlar, davetli konuşmacılar ve poster sunumlarının yanında, bir fuar alanı da bulunuyor.

 

Biz de Mems olarak, ortaklarımız MPI Corporation, Raith ve Süss Microtec ile en son çözümlerimizi sergileyeceğiz.

 

Sizi de 05 - 08 Eylül 2022 tarihinde ODTÜ, Ankara’da düzenlenecek olan NanoTR konferansında ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

 

MPI Corporation

 

MPI; probe kartlar, fotonik test cihazları, gelişmiş yarı iletken test cihazları ve termal ürünler konusunda önde gelen tedarikçilerden birisidir.

https://www.mpi-corporation.com/

 

Raith

 

1980 yılında kurulan Raith; nanofabrikasyon, elektron ışın litografi, FIB SEM nanofabrikasyon, nanomühendislik ve geriye mühendislik uygulamaları konusunda önde gelen hassas cihaz teknoloji üreticilerinden birisidir.

https://raith.com/

 

SUSS MicroTec Group 

 

Süss Microtec; 70 yılı aşkın tecrübesiyle, mikro yapılandırma uygulamalarına yönelik cihaz ve süreç çözümleri tedarikçisidir.

Süss ürün portfolyosu; litografi, cip bağlama, fotomaske işleme ve bunlara destek konularında geniş ürün ve çözümleri kapsamaktadır.

https://www.suss.com/en

 

NanoTR-16 web sayfası: https://nanotr.org/en/

 

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım