Fotonik 2022 Çalıştayı'nda bizi ziyaret edin

Ulusal boyutta optik, elektro-optik ve fotonik konularına yönelik yıllık tek bilimsel toplantı serisi olan Ulusal Optik, Elektro-Optik ve Fotonik Çalıştayı; akademide ve endüstride araştırma ve geliştirme çalışması yapan grupları (bilim insanları, yöneticiler, mühendisler, lisansüstü öğrencileri vs.) bir araya getiriyor.

 

Çalıştayda bir fuar alanı da bulunuyor. Biz de Mems olarak, ortaklarımız MPI Corporation, Raith ve Süss Microtec ile en son çözümlerimizi sergileyeceğiz.

 

Sizi de 09 Eylül 2022 tarihinde Bilkent Üniversitesi, Ankara’da düzenlenecek olan Fotonik 2022 konferansında ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

 

MPI Corporation

 

MPI; probe kartlar, fotonik test cihazları, gelişmiş yarı iletken test cihazları ve termal ürünler konusunda önde gelen tedarikçilerden birisidir.

https://www.mpi-corporation.com/

 

Raith

 

1980 yılında kurulan Raith; nanofabrikasyon, elektron ışın litografi, FIB SEM nanofabrikasyon, nanomühendislik ve geriye mühendislik uygulamaları konusunda önde gelen hassas cihaz teknoloji üreticilerinden birisidir.

https://raith.com/

 

SUSS MicroTec Group 

 

Süss Microtec; 70 yılı aşkın tecrübesiyle, mikro yapılandırma uygulamalarına yönelik cihaz ve süreç çözümleri tedarikçisidir.

Süss ürün portfolyosu; litografi, cip bağlama, fotomaske işleme ve bunlara destek konularında geniş ürün ve çözümleri kapsamaktadır.

https://www.suss.com/en

 


Fotonik 2022 web sayfası: https://www.fotonikcalistay.com/

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım